7 Aralık 2009 Pazartesi

tartışalım...

sayın alternatiffilm atölyelliler;
bu perşembe günü yapacağımız toplantıda ayhan ve umut olamıyacağı için bu toplantıda proje sahibi muratın karar vereceği şekilde,umutun da en azından projeden çok fazla uzak kalmaması için,muratın belirleyeceği ve projesini destekleyeceğini düşündüğü bir film izlemeyi tartışmaya açıyorum arkadaşlar. Herkes düşüncesini söylesin. Son karar proje sahibi muratın olucaktır. İsterse projeye devam ederiz.

Ayrıca şöyle bir durumu da gözardı etmeyelim, ayhan uzun süre yok ve umut da iki hafta olmıcak sanırım,bu da projenin iki hafta sarkması demek,bunu da değerlendirelim..söz milletin..

6 yorum:

  1. Toplantı notlarını umut serin için blogda yayınlayabiliriz. Perşembe, Kayıp Aranıyor filminide izleyeceğiz. Karar proje sahibinin...

    YanıtlaSil
  2. seçtiğim bazı film ve film parçaları var projeyle ilgili izlenmesini istediğim, ama ben toplantı saatlerini film izleyerek doldurmamak taraftarıyım. Proje adına toplantı günü dışındaki günlerinde kesinlikle değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Son toplantıda işleyiş ve içerik açısından bazı soru işaretleri vardı. Perşembe günü olacak toplantı işleyiş, sinopsis ve hikaye ile ilgili olsun istiyorum. Film gösterimine bir sonraki toplantıda geçilebilir. Zaten planımda gösterimle ilgili birçok şey var. Umutla ilgili olarakta; biz devam etmek zorundayız. ceren bana bazı notlar yolladı onları düzenliyorum. zaten günlük sisteminin oluşturulması gerek herkesin takip etmesi için. toplantıda bununla ilgili de konuşmalıyız bu işte biriyle ortak çalışmam gerek hafta içleri. 2 hafta sonra bu sistemin otuşmuş olması gerek, bu sayede umutta bundan faydalanmış olur... benim görüşlerim bunlar herkes yorum yazarsa sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Bu hafta ertelense bile bidahaki hafta Umut S. (Cemil) yine olmayacak. Eğer Umut'un yanında dizüstü bilgisayarı ve zamanı varsa kameralı görüşme ile katılabilir toplantıya (bu belkide zordur).

    Nihai karar Murat'ın ben uyarım.

    YanıtlaSil
  4. tamam o zaman muratın programı neyse ona göre devam edelim bence muratı da aksatmamış oluruz...o zaman murat sen bu haftaki programın neyse onu söyle,ona göre devam edelim....

    YanıtlaSil
  5. ferhatın görüntülü konferans fikri iyiymiş :) ama o kadarına gerek yok sanırım, umut ne olursa olsun bir şekilde işin içine dahil olmayı başaracaktır.
    Bugün sinopsisi ve ilgili bir kaç şeyi buraya eklicem. Hikayeye başlamadan önce sinopsis üzerine konuşmamız gerekecek zaten geçen hafta sadece bir giriş gibiydi. bu toplantıda geçen toplantıdaki dağınıklık ve soru işaretlerinin giderilmesi somut bir başlangıç için(hikaye) çok iyi olacak. sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlarım beni özlemiş. kokunuz burnumda tütüyor:) toplantıda konuşulanları (cerenin notlarını) buraya aktarırsanız kolayca takip edebilirim.görüntülü konuşma işi biraz ciddiyetsiz olabilir. balta olabilirim. bu toplantıya da bensiz devam edilmesi taraftarıyım. döner dönmez çok hızlı kanalize olurum projeye o konuda şüpheniz olmasın. muratla zaten hafta boyunca sıksık görüşüyoruz. sindire sindire konuşucak vaktimiz olur. farklı birşey düşünürsem de zaten sizinle de paylaşırım. son harfiyatlar bunlar bina bitti biticek pazar gününe ordayım.gurbetten sevgililerimle.

    YanıtlaSil