7 Kasım 2009 Cumartesi

3 Kasım 2009 Salı

MANİFESTO

1. Alternatif Film Atölyesi; ilk etapta 9 kişiden oluşur. Atölyede herkesin 1 projesi olmak üzere, 9 ayrı proje üretilecektir.İkinci etapta; 9 proje sahibinin katılımıyla ortak 1 proje üretilecektir.


2. Alternatif Film Atölyesi; dışardan katılımcı kabul eder. Bu katılımcı, Alternatif Film Atölyesi üyelerinin projelerinde ihtiyaç duyulan ve gerektiği zaman toplantılara gelen "nitelikli katılımcı"dır. Nitelikli katılımcı; projelerde söz sahibi değildir.


3. Alternatif Film Atölyesi Görev ve Sorumlulukları


  • Toplantılar perşembe günleri yapılır.
  • Toplantı saatleri 17:00 – 20:00 saatleri arasıdır.
  • Proje sahibi, katılımcı sayısını yeterli bulmadığı takdirde toplantıyı iptal edebilir.
  • Proje sahibi, toplantı dışında, projeyle ilgili gelişmeleri blogda yayınlayacaktır. Diğer üyeler blogda gelişmeleri takip edecektir.
  • Bir projenin azami hazırlık dönemi 2 aydır. Bu süreden sonra proje tamamlanamamışsa hazırlık dönemine 1 ay süre daha eklenir. Bu eklenen 1 ayda toplantıların 1 saati bu projeye ayrılır. Bu 3 aylık süre sonunda projenin hazırlık döneminin bitmiş olması ve çekim takviminin hazırlanmış olması beklenir. Çekim takviminin hazırlanmasıyla birlikte yapım süreci başlar ve çekim gerçekleşir.
  • Projeler çekildikten sonra, önce Alternatif Film Atölyesi kendi içinde bir proje gösterimi yapar. Sonra atölye dışından katılımcıların da izleyebileceği genel bir gösterim yapılır.

Kayıp Aranıyor Filmi Ekip Listesi

REJİ EKİBİ

YÖNETMEN

AYHAN HAYDAROĞLU

YÖNETMEN YARDIMCISI

ROJDA SERİN

1. ASİSTAN

CEREN

2. ASİSTAN

CANAN

GÖRÜNTÜ EKİBİ

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ

UMUT SEVİNDİK

1. ASİSTAN

METİN YERKAN

IŞIK EKİBİ

IŞIK AMİRİ

UMUT SERİN

1.ASİSTAN

MURAT KÖK

PRODÜKSİYON EKİBİ

PRODÜKSİYON AMİRİ

HASAN SERİN

1.ASİSTAN

EMİRHAN AKYÜZ

SES

SES OPERATÖRÜ

CANER BAYRAM

SET FOTOĞRAFÇISI

SET FOTOĞRAFÇISI

FERHAT KÜLAHİ