14 Kasım 2009 Cumartesi

Açık Davet

Serinbros. familyasından Sn. Hasan Serin'i de aramızda görmek isteriz..

Daha yumuşak Film içi Afiş Tasarımı

13 Kasım 2009 Cuma

pazar günü çekim var gibi

sayın alternatiffilmatölyeliler;

pazar günü kuvvetle muhtemel çekim yapıcaz,eğer hava muhalefeti olmazsa pazar günü kadın sokak sahnelerini çekelim diyoruz,gelemeyecek atölyeli varsa önceden durum belirtsin ki önlem alabilelim..

bu hafta içi de eğer perşembeye çekim denk gelmezse toplantı yapalım,yeni projeler geliyo anladığım kadarıyla,ancak önce çektiğimiz film hakkında ve süreci hakkında konuşalım diyorum,eksikleri konuşalım ki sonraki projelerin başına da aynı şeyler gelmesin! bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum...

bu arada afişimiz hazır diil onu da pazara yetiştirmemiz lazım...

11 Kasım 2009 Çarşamba

Sinopsis "İÇ"

x tüm anılarını bir sandıkla ardından sürükleyen genç bir insandır. Peşini bırakmayan yükünü hafifletebilmesinin tek yolu, sandığın açılıp anıların tekrar gerçekliğe kavuşmasıdır. Sandığı açabilecek tek anahtarsa mavi ormanda, gizli bir odada saklıdır. İnatçı ormanın kudreti ve anılarının ağırlığı karşısında yıpranan genç adam, içinde oluşan nefreti dışarı vurur. Tam bu sırada orman genç adamı aradığı odaya kabul edecektir. Ancak genç adamın gizli odaya girebilmesi için değişmesi gerekmektedir. Anıları arasında gerçekleştireceği içsel yolculukta ona eşlik edecek rehber ile ilk kez bu odada karşılaşır. Sandık açılır. Yolculuk başlar.

10 Kasım 2009 Salı

8 Kasım 2009 Pazar

Aktif Blog kullanımı

Sayın Atölye sakinleri,

Lütfen toplantıdan önceki görüşlerimizi, yorumlarımızı ve önerilerimizi blog üzerinden yürütelim. Herkesin her yorumdan haberi olmalı ve gerektiği zaman cevabını yine blogdan almalıdır. Biz blogu bu yüzden oluşturduk. Toplantılarda mutlaka aynı konular açılır ve tartışma yapılabilir. Daha fazla birbirimizin görüşlerinden haberdar olmalıyız.

Eyvallah...